14-04 Jaarlijkse uitvoering
21-04 Rozenburg 's Got Talent
19-06 UDI in het Veerhuis, miniconcert
07-07 Zomerafsluiting

Volg ons

Facebook

Welkom

Welkom

Dit is de website van de Rozenburgse Muziekvereniging Uitspanning Door Inspanning, ook wel afgekort tot UDI. De vereniging bestaat uit een leerlingenopleiding en een harmonie orkest. De vereniging is in 1899 opgericht en mag zich de oudste vereniging van Rozenburg noemen. De bezetting van de vereniging wordt gevormd door muzikanten van alle leeftijden en het repertoire biedt ook voor elk wat wils.


 

Jaarlijks concert voor donateurs en andere belangstellenden

UDI zal zich op 14 april presenteren aan de donateurs en andere gasten met ene muziek programma rond het thema "Liefde". De verscheidenheid aan muzikale inhoud van het programma, is groot. Zo is er een eerbetoon aan Amy Whinehouse, maar ook het prachtige Adios Nonino dat vooral bekend is doordat het op bandoleon werd gespeeld tijdens de bruiloft van (toen nog) Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. De kaartverkoop start binnenkort.


 


 

De Muziekcarrousel draaide weer op donderdag 15 februari

Om jonge mensen van de basisschool groepen 7 en 8 te laten ervaren wat er binnen UDI mogelijk is op het gebied van muziekmaken en hoe je dat kunt leren organiseerde de vereniging een carrousel. Op deze donderdag waren er workshops voor de instrumentgroepen slagwerk, hout, koper en fluit.