Lidmaatschap

Uitspanning Door Inspanning

De Rozenburgse Harmonievereniging UDI is altijd op zoek naar zowel beginnende-, als ervaren muzikanten.
Wie al een instrument bespeelt en in het bezit is van het Hafabra-A diploma of gelijkwaardige ervaring, kan vrijblijvend langs komen tijdens een repetitieavond op dinsdag van 19:30-22:00 uur in Muziektheater De Ontmoeting, Koninginnelaan 9 te Rozenburg.

Met plezier samen muziek maken staat centraal.
Een lidmaatschap is veel meer dan elke dinsdag samen repeteren en regelmatig een concert geven. Als UDI-lid maak je deel uit van onze bloeiende vereniging. Regelmatig worden er speciale repetitiedagen of uitjes georganiseerd, om de onderlinge band te verstevigen. En elk jaar is er een feestelijke seizoensafsluiting met optreden, waarbij ook familieleden van harte welkom zijn.

De concerten zijn voornamelijk zittende optredens, het orkest marcheert in principe niet.

Op Koningsdag en tijdens de Nationale Dodenherdenking verzorgt het orkest de muzikale omlijsting. Als je lid wordt, verwachten we dat je daaraan ook deelneemt.

De vereniging bezit een groot aantal goede muziekinstrumenten. Als lid kun je een instrument van ons in bruikleen krijgen. Het is uiteraard ook mogelijk een eigen instrument te bespelen.

Wie graag een instrument wil leren bespelen, is ook van harte welkom. Door lid te worden van de vereniging kun je een muziekopleiding volgen. De vereniging heeft hiervoor vakdocenten beschikbaar. Meer informatie over de opleiding vindt u elders op de website.