Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

Kandidaatdirigenten gevonden!

Inmiddels heeft het bestuur de gesprekken met vier kandidaatdirigenten gevoerd. Het waren hele verschillende mensen, maar allemaal aardig en bekwaam. Alle vier zijn uitgenodigd om een avondje te komen proefdraaien. Nu moeten we afwachten wanneer dat weer mag!

Voortgang zoektocht dirigent

Ondanks de tot 2 maart verlengde lockdown gaat de sollicitatieprocedure voor een nieuwe dirigent gewoon door. De vacature stond open tot 31 januari, en wij zijn erg blij met de hoeveelheid aanmeldingen. In februari zal het bestuur de eerste gesprekken gaan voeren met kandidaten. We hopen op een goede uitkomst!

Repetities weer gestopt

None

Op 14 oktober is besloten per direct weer te stoppen met de orkestrepetities.

Helaas heeft het bestuur van Muziektheater De Ontmoeting besloten om per direct het gebouw weer te sluiten, naar aanleiding van de sterk stijgende besmettingscijfers. Het risiconiveau van onze regio is inmiddels aangemerkt als "zeer ernstig", en het is de verwachting dat dat niet snel weer minder zal worden.

Ontdek je talent!

Maak nu kennis met muziek

None

Heb je altijd al een instrument willen bespelen? Grijp dan nu je kans om in één middag kennis te maken met verschillende instrumenten tijdens de muziekcarrousel op zaterdag 31 oktober a.s.

Coronavirus

None

Vanzelfsprekend wordt ook UDI geraakt door de uitbraak van het nieuwe coronavirus. De landelijke maatregelen en adviezen van de KNMO zorgen ervoor dat in ieder geval:

 

Alle repetities en lessen zijn afgelast
De Dag van de Amateurkunst op 28 maart is afgelast
De jaarlijkse uitvoering wordt verplaatst naar een later moment dit jaar

Eilandenfestival

Editie 2019

None

Dit jaarlijkse muziekevenement wordt opnieuw gehouden in Rozenburg.

UDI is de organiserende vereniging en nodigt u van harte uit om naar de muziekverenigingen van Voorne Putten en Rozenburg te komen luisteren.