Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

Sw!ng-!nn 2019 in teken van musical en film

Muzikanten uit hafabra-orkesten, showbands en bigbands kunnen zich weer inschrijven voor deelname aan de Sw!ng-!nn, de play-in lichte muziek voor alle leeftijden.

De editie van 2019 staat in het teken van Musical & Movie en wordt gehouden op zondag 27 oktober in Rozenburg. Dirigent/arrrangeur/uitgever Henk Ummels uit Enkhuizen selecteerde en gevarieerde setlist aan film- en musicalmuziek.
De te spelen werken zijn o.a.: Bella Ciao (tune Netflixserie Casa del Papel, première nieuw arrangement!), Love Boat (soundtrack TV serie), Suite Forrest Gump (medley filmmuziek), The Thrift Shop (met solo-improvisaties).

De Sw!ng-!nn is te gast in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg. Rond 16.15 uur is er een gratis toegankelijk slotconcert voor publiek. Aanmelding voor deelname verloopt via de website www.swinginn.info.