Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

De kop is eraf!

Op zaterdag 21 augustus vond de eerste verenigingsactiviteit na de zomerstop plaats: we gingen happen & trappen! Voor wie dit concept niet kent: we zijn gezamenlijk een eind gaan fietsen en daarna gezellig eten. De fietstocht bestond uit een overvaart met de pont naar Maasluis, en vervolgens een mooie route door Maasland, rond de Commandeurspolder, langs de Foppenplas en recreatiegebied de Broekpolder. Daarna via de Krabbenplas en Zuidbuurt weer terug naar de pont. Op het laatst was dat nog even flink aanpoten, om zo de pont van 15.50 uur te halen. Dat had een goede reden, want vanaf 16.00 uur stond de Pizzabus van Pizza Fresca klaar in de tuin van Marleen om pizza's voor ons te bakken! Het was bijzonder lekker en ook bijzonder gezellig!

Vervolgens hadden we op dinsdag 24 augustus de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. Voor de zomerstop hadden we al twee repetities onder onze nieuwe dirigente Ellen gespeeld, maar nu werd het echt serieus! We zijn direct aan de slag gegaan met het instuderen van muziek voor ons eerste concert van het seizoen op 16 oktober. Het belooft weer een zeer mooi programma te worden!