Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

Zomerconcert en presentatie leerlingen

None

Het kan u niet ontgaan zijn, de zomer is begonnen!
Gewoontegetrouw presenteert de leerlingenopleiding van UDI zich vlak voor de zomervakantie, zo ook dit jaar. De leerlingen, uit diverse leeftijdscategorieën, laten op zaterdag 2 juli horen op welk niveau ze zijn aangekomen.  Binnen de vereniging zijn een aantal docenten actief, voor les op (dwars)fluit, houtinstrumenten zoals klarinet en saxofoon, koperinstrumenten zoals trompet, hoorn en trombone en natuurlijk het slagwerk. De docenten stomen de leerlingen klaar voor het orkest.
Bij muzieklessen horen ook muziekexamens. Een leerling kan in totaal vier diploma’s halen.

Geslaagd
Afgelopen zaterdag heeft Britt de Silva haar A-diploma op trompet gehaald, met prachtige cijfers, zowel voor het theorie-examen als het praktische gedeelte. De vereniging is natuurlijk supertrots op Britt, met natuurlijk ook de complimenten aan docent André Leer.

Tijdens het zomerconcert laten de leerlingen hun individuele prestaties horen, maar ook zal er samen gemusiceerd worden. Het orkest sluit af met een gevarieerd programma. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog gezamenlijk opgetreden, onder leiding van Ellen van den Berg! Het belooft een mooie middag te worden.
Om 14:00 uur start dit muzikale samenzijn in Muziektheater De Ontmoeting op zaterdag 2 juli a.s. De zaal is open vanaf 13:30 uur en de toegang is gratis. UDI heet u van harte welkom.