Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

UDI ontmoet Festa

None

In de serie oktoberconcerten, welke jaarlijks georganiseerd wordt door de Rozenburgse Harmonievereniging Uitspanning door Inspanning in Muziektheater De Ontmoeting, ontvangt UDI Ensemble Festa met een gevarieerd en verrassend programma.

Annemarie Verburg, Ellen van den Berg, Lieke Loosjes, Nicoline Jansen en Warner Fokkens vormen het bijzondere klassieke Ensemble Festa uit Maassluis. Dit vijftal ontmoet elkaar muzikaal en gepassioneerd in hun sprankelende samenspel.
In de bezetting: zang, fluit, hobo, cello en orgel/piano richt Festa zich op een reeks van bruisende concerten.
Natuurlijk maken de Festanen er een feestje van met de nodige sfeer verhogende en muzikale knipogen. U wordt heerlijk ondergedompeld in de prachtige en feestelijke klanken van dit ensemble: een mix van magische melodieën, verrassende composities en herkenbare klassiekers.

Daarnaast heeft UDI ook een zeer gevarieerd repertoire op de lessenaar staan en vanzelfsprekend zal er ook samen gemusiceerd worden! De algehele muzikale leiding is in handen van Ellen van den Berg.
Kortom, er wacht u een spectaculaire avond!

Zaterdag 8 oktober 2022
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar in Muziektheater De Ontmoeting, of te reserveren via de onderstaande knop

Kaarten bestellen