Nieuws

Uitspanning Door Inspanning

Oktoberconcert met klezmerband Nigun

None

Ook dit jaar organiseert de Rozenburgse Harmonievereniging Uitspanning door Inspanning weer een oktoberconcert in Muziektheater De Ontmoeting. Op zaterdag 7 oktober zal zij Klezmerband Nigun uit Alphen aan den Rijn ontvangen.

De klezmerband bestaat uit een zevental leden, te weten Joke van Egdom (zang/ percussie), Ria van der Kooij (gitaar), Michel Abspoel (klarinet/ kaval/ tarogato), Gerard Pronk (Contrabas), Adriaan Baan (viool), Myrte van der Kooij (Accordeon) en Leo Verschuren (drum). In het repertoire hebben zij veel vrolijke klezmermuziek aangevuld met Hebreeuwse liederen en liederen in het Ladino, de taal van de Spaanse Joden.

De band treedt regelmatig op tijdens verjaardagen, kunstmarkten, culturele evenementen en feesten. Daarnaast hebben ze inmiddels al drie cd’s uitgebracht! Afgelopen jaar (2022) vierde Nigun hun 12,5-jarig bestaan met een uitverkocht jubileumconcert.

Tijdens het oktoberconcert zal een deel van het programma verzorgd worden door Klezmerband Nigun en een deel door UDI. Vanzelfsprekend zal er ook samen gemusiceerd worden. Het belooft een muzikaal spectaculaire avond te worden!

Reserveer nu!